WIE IK BEN

WIE IK BEN

Peter Heijmen is ervaren en deskundig op het gebied van huisvestingsvragen, met name in de gezondheidszorg, en straalt het enthousiasme uit van iemand die het vak net leert kennen. Architect van achtergrond, zal hij kwaliteit voor de eindgebruiker altijd voorop stellen, maar kan ook creatief meedenken met mensen uit heel verschillende disciplines en met heel verschillende denkkaders. Met een flexibele en open opstelling weet hij vertrouwen te winnen van mensen en organisaties.

Mijn focus:
– Hoge kwaliteit van gebouwen door een efficiënt proces
– Samenwerking, draagvlak en blije gebruikers
– Healing en enabling environment: de relatie gebouw – gezondheid
– Passende huisvesting met en zonder zorg
– Duurzame architectuur en zinvolle flexibiliteit
– Goede toepassing van kennis en onderzoek in het proces van huisvesting

Werkervaring3   Opleidingen3   Pulicaties3